Det var inte bara journalister från Sverige och Luxemburg på plats när förbundskaptenen för lördagens underdog höll presskonferens.

Den första frågan om VM-kvalmatchen i fotboll på Friends arena kom från nederländska statstelevisionen NOS, och den ställdes med något bedjande i rösten.

Kan ni göra om det ni gjorde mot Frankrike?

Nederländerna behöver all hjälp landet kan få för att inte missa sitt andra raka mästerskap.

Svaret från Luxemburgs förbundskapten Luc Holtz, som ledde sitt lag till 0–0 borta mot gruppettan Frankrike i den senaste VM-kvalmatchen, var kanske inte helt tillfredsställande – ur nederländsk synvinkel.

Vi ska förstås försöka att göra det igen men vi vet att Sverige är ett starkt lag. De har andra kvaliteter än Frankrike, säger han.

"Bättre självförtroende"

Enligt Holtz kommer Luxemburg att få svårt att stå emot Sveriges fysik.

De är mer atletiska (än de franska spelarna). Väldigt välorganiserade och väldigt starka på fasta situationer. Det blir en mycket tuff match.

Luxemburg har ännu inte släppt in något mål i höst. Laget vann hemma mot Vitryssland med 1–0 och i Toulouse höll målvakten Jonathan Joubert nollan trots 32 franska avslut.

Ett av Luxemburgs tre försök tog dessutom i målramen.

Vi är mer erfarna (än i början av kvalet) och har definitivt bättre självförtroende. Vi ska göra vårt allra bästa för att ta minst en poäng, kanske tre. Det viktigaste är att vi är kompakta och ger Sverige så lite plats som möjligt, säger Luc Holtz.

Gärna fullsatt

Det lutar åt publikrekord på Friends arena, med 50 000 åskådare – en något ovan situation för Luxemburg.

Det är positivt. Det visar att man tar oss på allvar och jag tror att spelarna föredrar att spela inför fullsatta läktare, säger Luc Holtz.

Mittbacken Chris Philipps håller med.

Det kommer att bli en fantastisk atmosfär. Det är väldigt motiverande. Vi kommer förmodligen att vara lite mer spända än normalt de första minuterna men det kommer inte att vara några problem, säger han.