Ja, Enköpingsklubben ligger inte på latsidan under helgerna.

Härom dagen gjorde man klart med 20-årige forwarden Wincent Blomdahl, som skrivit på ett kontrakt som sträcker sig säsongen ut.

Han kommer närmast från Södertälje SK, även om han varit utlånad till Nyköping Gripen i några matcher.

– Det känns jättebra att få in Wincent i truppen. I honom får vi in en välskolad spelare med bra karaktär.

– Det är viktigt för oss att nya spelare hjälper till att höja seriositeten, säger tränare Robert Kimby.

Men ESK fortsätter också att blicka fram mot nästa säsong.

I dagarna blev det även klart att två spelare från de egna leden, Andreas Sojé och Ludwig Ahlin, kommer spela i grönsvart även nästa säsong.

– Det är skönt att redan nu kunna få klart med Andreas och Ludwig. De är killar från de egna leden som verkligen visar att dom vill vara med på resan vi påbörjat, säger Joakim Pettersson, sportsligt ansvarig och fortsätter:

– Andreas är en stabil back som hela tiden fortsätter att utvecklas och har precis rätt karaktär. Ludde kom tillbaka inför den här säsongen och har verkligen tagit ansvar för att utveckla och ta vara på den talang han har.

Ludwig Ahlin menar att han vill vara med i nästa fas med ESK.

– Det känns jättekul. ESK har något väldigt bra på G, främst med tränarna i Robert Kimby och Johan Jonsson. Jag kände att jag vill vara med på den resan.

– Även fast inte resultaten gått med har det varit små marginaler i år. Men vi har ett nytt system och det sätter sig inte direkt, så kan vi bygga vidare till nästa säsong kan det blir riktigt bra, avslutar Ahlin.