Lördagen den 21 okt var det dags för ENA att ha en hemmatävling i N-klass. Tävlingen hölls i Fjärdhundra sporthall och det blev många bra placeringar under dagen.

Bland annat tog August Selgeryd och Hanna Ardbäck en förstaplats i buggklassen ungdom B. I samma klass fixade Valdemar Selgeryd och Cornelia Johansson bronsplatsen.

Samma mönster var det i klassen junior B, där Alfred Bergqvist och Wilma Djerv vann, medan Hugo Svenberg tillsammans med Elin Palm kom trea.

Tredjeplatser blev det också för paren Tony och Marie Forsberg, William Nälsén och Amanda Unnerstedt samt Hampus Jakobsson och Alva Larsson i sina klasser.

I Boogie Woogie ungdom/vuxen C tog Isac Palm och Amanda Berglind en andraplats. Boogie Woogie vuxen placerade sig Simon Bodin och Emelie Hammarberg på en tredjeplats.

I Dubbelbugg ungdom kom Isac Palm, Amanda Berglind och Hanna Ardbäck på 1:a plats och Wilmer Bergqvist, Annie Lundqvist och Cornelia Johansson på 2:a plats.

I Dubbelbugg Vuxen tog Simon Bodin, Emelie Hammarberg och Amanda Unnerstedt hem guldet.

I lördags var det dags för både R- och N-tävling i Götene. Till R-tävlingen hade ENA bara ett par med till start – Hannes Ardbäck och Embla Sparrfelt som tävlade i Bugg Barn R. De lyckades att ta sig final och slutade på en fin 2:a plats.

Några timmar senare var det N-tävling. ENA hade en liten trupp med sig men fick mycket utdelning på de par som var med.

Bugg ungdom C: Isac Palm och Hanna Ardbäck 1:a plats

Bugg Junior C: Hampus Ardbäck och Hanna Edstam 4:e plats

Bugg Junior B: Hugo Svenberg och Elin Palm 1:a plats

Bugg +35 C: Magnus Klingwall och Sofia Wessman 5:e plats

Bugg Vuxen C: William Nälsén och Amanda Unnerstedt

Bugg +35 A/S: Fredrik Alfredsson och Mattilda Sundqvist (EP)