I tävlingsklassen för de yngsta skyttarna i klass L11 segrade Thindra Pettersson från Södra Trögd. Pettersson uppnådde ett slutresultat på 411.2 poäng och tog därmed en övertygande seger före Casper Pettersson från Enköping som summerades för 405.1 poäng.

Matchen om bronset kom att bli en tuff kamp mellan Frida Nordberg, Örsundsbro, och Emilia Södergran, Södra Trögd, där Frida till sist erövrade tredjeplatsen med en marginal på endast 0,7 poäng.

Södra Trögds-skytten Love Lund Arnell levererade som vanligt ett mycket stabilt skytte och erövrade segerpokalen i klass L13 med ett slutresultat på 420.8 poäng på de fyrtio skotten. Love hade sällskap på prispallen av Örsundsbroskyttarna Liam Lindgren 412.5 poäng och Anton Hellmark 396.7.

Skyttarna i tävlingsklassen för de äldsta ungdomarna, som skjuter i sittande skjutställning, levererade höga resultat och en spännande kamp om segern i klassen. När resultaten från samtliga skott summerats så stod Anna Rolander, Södra Trögd, som segrare med ett resultat på 424.5 poäng. Anna utmanades av klubbkamraten Hedvig Floderus i en tuff kamp om klassegern, där Hedvig med slutresultatet 423,6 poäng endast var 0,9 poäng efter Anna. Därefter följde Hampus Pettersson och Henrik Södergran.

I tävlingsklassen för de äldre ungdomarna i stående skjutställning segrade Amanda Östling, Bro-Låssa, före klubbkamraten Jonatan Hedberg.