Turneringen, som går under namnet Super 7's, äger rum den 3–4 februari i Australiska Brisbane.

I turneringen deltar sju av de bästa lagen i världen. Lag som stannar i Australien efter att ha spelat World Series några dagar innan.

Nu får de lagen sällskap av ytterligare fem lag, däribland Sverige, för att tillsammans utgöra en av de på pappret starkaste turneringarna i rugbyvärlden.

– Jag är jätteglad över att få åka på det här. Det blir speciellt att få möta de absolut bästa länderna i världen, säger Emma Skagerlind som alltså ingår i Sveriges 12-mannatrupp.

Turneringen genomförs på arenan Sci-Fleet Stadium – en arena som blir något annat än vad Emma och Sverige är vana.

– Allt är jättestort. Motståndet vi möter är lag som man vanligtvis ser på tv. För oss är rugby en hobby, för dem är det ett arbete. Just nu är det lite svårt att ta in hur stort det här är.

Vad har ni för mål?

– Vi hade ett väldigt bra öppningsläger tidigare här och vi har börjat arbeta med nya spännande ändringar. Just till den här turneringen har vi inte satt några mål, utan det kommer vi nog att få reda på när vi är på plats.

Australien, England, Fiji, Frankrike, Spanien, Japan och USA är det sju lagen som nu också får sällskap av Sverige, Polen, Sydafrika, Wales och Frankrikes utvecklingslag.