Nya Forumgallerian, med modebutiker, caféer och restauranger kompletteras nu med Apoteket som öppnar i den nordvästra delen av galleriastråket med entréer både från gallerian och från gågatan.
   Apoteket är Sveriges största apotekskedja med 390 butiker runt om i landet. Utöver dessa finns även 600 apoteksombud.
   – Vi har under en längre period aktivt sökt efter en butikslokal i den här delen av centrala Uppsala för att komplettera våra andra etableringar. Den nyrenoverade gallerian är perfekt placerad med ett stort flöde av människor både genom och runt om kvarteret. Vår butik, med kundentré både via galleriagången och Kungsängsgatan har ett optimalt läge, säger Jens Andersson, Etablerare Region Norr, Apoteket.

Abbas Hadi Mohammed, chef för nya Apoteket i Forumgallerian, berättar att man anställt kunniga och duktiga farmaceuter och tekniker och arbetet med att färdigställa det nya Apoteket är i full gång inför öppningen den 10 januari.
   – Vi på Apoteket kommer att ha stort fokus på att  hjälpa våra kunder med den bästa rådgivningen både på läkemedel och egenvårdsprodukter, säger Abbas.
   – Läget är jättebra, med två ingångar som har gjort det möjligt för oss att öppna tidigare än själva gallerian. Vi tror att kunderna uppskattar att kunna göra sina apoteksärenden på morgonen, så därför öppnar vi redan klockan 9 på vardagar, säger Abbas Hadi Mohammed.

Under de senaste två åren har Forumgallerian genomgått en omfattande ombyggnad och ett starkt handelsutbud har växt fram med, bland annat, Sneakers Point, Espresso House och den norska restaurangkedjan Egon.
    – Vår ambition är att Forumkvarteret ska bli ett urbant innerstadskvarter med ett starkt utbud av handel, restauranger och caféer, kombinerat med bostäder och attraktiva kontorsmiljöer. Vi är väldigt glada över att Apoteket valt att etablera sig hos oss. De kommer att komplettera nuvarande utbud väldigt bra, säger Eva Troell, fastighetschef Atrium Ljungberg.

Artikelbild

Apoteket öppnar den 10 januari och de 200 första kunderna får fina presenter och 20% rabatt vid köp över 300 kronor.

 

♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦

 Den här annonsen är producerad av Insert Media 
− en del av Upsala Nya Tidning