Centerkvinnornas dåvarande ordförande Berit Bergman kontaktade C-avdelningen i Enköping Vårfrukyrka och ordförande Arne Wallén, den frågan blev upptakten till en årlig tradition. Undertecknad har hållit i den årliga taktpinnen sedan 1994, vilket nu är 25 år.

Ett 20- tal medlemmar från både DHR, Centerkvinnorna, Centerpartiet i Enköping hade samlats denna sensommardag. En skön bris och solen som tittade fram då och då samtidigt som molnen svepte förbi bidrog självklart till den trevliga atmosfären.

När spelet kom igång så mötte alla lag alla, totalt fyra lag. Kenneth Andersson ansvarade för sekretariatet. I A Tiihonen och Elsie Bodin var domare på respektive bocciabana.

DHR lag 1 vann och på andra plats kom Centerpartiet lag 2. Vandringspokalen som varit i Centerkvinnornas innehav i ett år kommer efter denna vinst att överlämnas till DHR efter inskription under oktober månad.

Serveringspersonal med Lars Olsson i spetsen hade även i år dukat upp med fint kaffebord. När spelet var över bjöds kaffe, gobit och tårta. Under kaffet informerade Ulrika Ornbrant om dagsaktuella frågor. En frågestund med många lokala spörsmål ventilerades och en del medskick till politikerna fick avsluta eftermiddagen.