Det verkar som att det är med en skräckblandad förtjusning som Helen Bohman ser fram emot EM-festen i juni.
– Premiärkvällen var vi fullbokade och det är mycket bokningar hela första veckan. Vill man ha plats måste man höra av sig och boka snabbt.
Just nu ser bokningsläget ljust ut för krögarparet. Det finns ungefär 40 pandemisäkrade platser inne i restaurangen och ungefär lika många på uteserveringen. Riktigt lika ljust har det inte sett ut under det gångna året.
– Vi har klarat oss, men jag och min man och jag har fått jobba varenda dag, varenda helg. Det har varit tufft. Vi har haft vår kock som hjälp, inga andra anställda. Han har ställt upp och anpassat sina arbetstider på ett fantastiskt sätt, när det har krävt som mest, säger Helen.
Fler gäster på ingång betyder ju mer jobb för restaurangen, men det kommer också betyda arbetstillfällen.
– Nu kommer vi ju att kunna ta in anställda på ett helt annat sätt, och det kanske betyder att man inte behöver vara kvar sist av alla varje dag utan att personalen kan stänga, det kommer att bli en lättnad, säger Helen, som kommer att hålla öppet ända fram till EM-finalen 11 juli.
– Sen stänger vi två veckor, men kommer att öppna lagom till OS igen. OS i Tokyo blir ju lite andra sändningstider för den idrottsintresserade delen av våra gäster, så där kanske vi får fundera på något luncherbjudande.