Linnéa Holländer har tidigare spenderat 15 år i bygghandelsbranschen. Lördagen den 5 juli premiäröppnar hon dörrarna till Blåbo Café längs med väg 55 utanför Enköping.
– Man vill ju inte sitta inne och kolla TV hela sommaren, det är kul när det händer nått, säger hon.
Sen barnsben har bakningen legat henne varmt om hjärtat. Under uppväxten fikade man bara med mammans hembakade bullar och egenkokade krämer.
– Det är väl därifrån jag fått det, men sen är både min bror och kusin utbildade kockar, säger hon.
Med den internationellt erkända stjärnkocken Björn Frantzén som kusin och ett matintresse flytande i ådrorna, kan man tro att även Linnéa vill satsa på att erövra världen. Men icke.
– Så höga mål har jag inte med bakningen, skrattar hon och fortsätter, jag vill ha det så okomplicerat som möjligt. Alla som kommer hit ska känna sig som hemma.
Hem är viktigt för Linnéa. Efter att ha bott med familjen i Spanien i fyra år, är det skönt att återigen vara på svensk mark, nära sina närmsta.
Tillsammans med sin man och deras två barn bor hon nu i det, i folkmun kallade, "gamla presenningshuset". Trots att hennes föräldrar bor i Stockholm, är det betydligt närmre än det tidigare avståndet. Och besöken blir därför fler.
– När man får besök så är det ju jättekul. Då får man en anledning till att baka.
Och en anledningar till bak, blir många framöver. Med huset färdigrenoverat, väntade den gamla ladan på att få sig ett lyft. Vad som tidigare huserat diverse djur, ska inom snar framtid fyllas med nytt liv.
– Nu har vi ju givit den här ladan många år till, det känns kul att den kanske kan få stå 100 år till om man har tur.
Och självklart skulle det bli ett fik, ladan blev en möjlighet för henne att förverkliga sin stora passion. För henne, är en bulle inget man slafsar i sig i all hast. Den är till för att avnjutas och analyseras. Vad är bra och vad kan bli bättre?
– Man blir kritisk. Men att kladdkakan blir lite för kladdig på ett ställe kanske andra inte ens märker, säger hon.
I hennes café vill hon variera utbudet, så att varken kunderna eller hon själv tröttnar. Caféet kommer i sommar att vara öppet varje lördag och söndag.
– Sen får vi se hur det känns efter sommaren, men tanken är att till slut kunna hålla öppet året runt.