Sen sju år tillbaka bor paret Hermelin med sina tre barn på Thorsvi Gård. Här delar de plats med svärföräldrar, gäststugans hyresgäster, husdjur och får.
Och nu hoppas de på ännu ett tillskott – vinodling.
– Vi gör det här i år för att lära oss. Vi har landat i att vi vill erbjuda en oas härute, säger Kerstin Hermelin.
För några veckor sedan satte de igång arbetet. Jordborren gick varm på fältet och i de 30 cm djupa hålen sattes 175 vinplantor. Sen dess har den största utmaningen varit att få bukt på ogräset.
– Här stod jag och svettades nyss. Det är mycket Svinmålla här som brer ut sig, men det måste bort, säger Kerstin och parerar solens strålar med handen.
Idag är det inte bara sol ute, det verkar även vara sol i sinne på gården. Trots att det bara är en prov-odling, formas redan drömmar om att kombinera gårdsupplevelsen med mat och dryck.
– En stor dröm är att den gamla logen ska bli en restaurang med festlokal och vineri, säger Kerstin.
Något som kan sätta käppar i hjulet för vinets framtid på Thorsvi är klimatet. Frostiga vårnätter kan orsaka stora skördebortfall. Men det vill inte Kerstin oroa sig för alltför mycket.
– Den risken finns i Frankrike också och där har de olika lösningar för det.
Fjolårets studiebesök i det franska vindistriktet Champagne gav paret en inblick i processen från druva till slutprodukt. Men helt klara på vinets kretslopp är de ändå inte.
– Det var maffigt i vinkällarna, men fransmännen bröt på engelska så vi stod där o ba "vad sa han", skrattar Kerstin.
Frågetecknen kring vinets produktion lämnas dock till framtiden. Och i nuet har de redan kontakt med flera svenska vinodlingar.
– Vi får lära oss efter hand. Det är så skönt att andra gjort och gör det här så att vi kan få mycket tips där i hur vi ska tänka, säger hon.
Enligt parets beräkningar får 5000 plantor plats på varje hektars odling. Minst sagt yteffektivt, men däremot tidskrävande. Det är inte förrän år fem som varje planta ger en flaska vin. Men det är ingen stress för Kerstin Hermelin.
– Det är bättre med kvalitet än kvantitet. Det handlar om att lära sig och utöka successivt. Till nästa år vill jag utöka med en eller två hektar och använda hela fältet till vinodling, säger hon.
Och att lära sig, gör de redan i mängder. Även druvsorten fick testas fram. Efter att ha fått den robusta druvan "Solaris" rekommenderat till sig, beställde paret hem flera svenska "Solaris-viner".
– De var jättegoda och smakade lite citrus och fläder, säger Kerstin.
Ett vitt vin vill de alltså sikta på, men i vilket format är de inte säkra på än.
– När man firar olika tillfällen i livet så är det ju mousserande man skålar i, så det är lockande, säger hon.
Kossor betar i grannhagen och en fågel kvittrar från ett träd vid den kyrkan där Kerstin och Johan Hermelin gifte sig. Makarna verkar ha tänkt på det mesta gällande sitt vin, inklusive namnet.
– Jag kan se framför mig att man sitter på en bänk under trädet och blickar ut över fältet med ett glas hemgjort Thorsvin i handen, säger Kerstin Hermelin.
Utan varken spikade framtidsplaner eller tidigare erfarenhet väljer de därför att trotsa eventuella oroligheter och följa sina drömmar.
– Vi kan inte förutse allt man kan stöta på. Det går inte att kontrollera allting utan man får ha tilltro till att allt kommer gå bra, säger hon.