Det har varit som vanligt för Niklas Carson Mattsson från Bålsta veckorna efter att låten Party Voice med Jessica Andersson blev klar för final i Melodifestivalen. Niklas som är en av låtskrivarna tillsammans med Fredrik Kempe och David Kreuger har tillbringat den mesta tiden i studion och filat på nya låtar. Chocken över att låten gick till final har lagt sig, men pulsen börjar stiga så smått inför drabbningen på Friends Arena på lördag, hävdar Niklas.

– Vi har filat lite på låten och produktionen, den är ju väldigt svårsjungen så vi har gjort lite småjusteringar så att det ska bli lite lättare för Jessica att sjunga. Annars har det varit som vanligt. Den mesta tiden har jag varit i studion och skrivit låtar.

Hur har ni laddat för finalen?

Artikelbild

| Vinnare? Party Voice med Jessica Andersson blev klar för final i Melodifestivalen.

– Vi har spanat lite på konkurrenterna och det är mer ovisst än vanligt, jag kan inte se en riktigt klar favorit - vem som helst kan vinna.

Om du måste gissa, vilken låt tror du har störst chans att vinna på lördag?

– Ingrosso och Felix Sandman har starka låtar, så dom blir farliga tror jag. Men som sagt, alla låtar i finalen har chansen - en bra låt är en bra låt, vad som helst kan hända.

Vad tror du om era chanser?

– Det blir tufft, men man ska aldrig säga aldrig. Jessica tror stenhårt på låten och är redan inställd på Lissabon.