Så var fallet också när Enköpingsbygdens Centerkvinnor hade ett välbesökt årsmöte i Bredsgården och valde Anna-Karin Wetterström till ny ordförande.

Curt Bejer och Börje Öhrling underhöll genom att berätta om Kyrkoherde Axel Hallonlöf. Han blev under sina många år välkänd i bygden tack vare sitt diktande och så många hushållerskor. Flera av dem var där under kort tiden, bara några få timmar. Curt hade tonsatt hans dikter och Börje kunde berätta om hur han levde sitt liv i prästgården.

Centerkvinnorna haft en omfattande verksamhet under året. Den traditionsenliga mannekänguppvisningen, där pengar skänks till Rosa bandet kampanjen. Tillsammans inbringade den och Mustaschkampanjen, mot prostatacancer, 5 530 kronor.

Under den internationella kvinnodagen delades det ut en tårta till Charlotte Fryklund, Sveriges första präst på nätet. Bocciaävlingen, som också är en tradition arrangeras tillsammans med DHR på Sommaro.

Vid besöket i Litslena möbelverkstad visades hur det går att laga en stol och att klä om en soffa.

Nämnas kan också att centerkvinnorna varje lördag under sommaren sålt lotter på torget och pratat politik med enköpingsborna.

Uppskattat var de besök som Helena Lindahl, riksdagsledamot och centerpartiets, gjorde i Enköping på initiativ av Solveig Zander. Då besöktes företag som drivs av kvinnor

Till övriga ledamöter i styrelsen valdes Margaretha Gustafsson, Elsie Bodin, Monica Hallgren och Birgit Johansson. Avslutningsvis avtackades avgående ordföranden Irene Löthegård och de ledamöter som lämnat Lotta Sagström och Eva-.Lena Hellmark.