Mycket ska förberedas inför julen för många och då känns det viktigt att finna lugn och ro och kunna unna sig en stund i vänners sällskap och koppla av.

Dagens rote kom med en överraskning i form av luciatåg med ordföranden som lucia och följdes av tärnor, pepparkaksgumma och tomtar. Vanliga förhandlingar klarades snabbt av. En sammanfattning av vad som hänt under hösten. Föreningens medlemmar gjorde en gemensam resa till Reginateatern i Uppsala och njöt av Maria Möllers konsert en lördag i november, och vid november månadsmöte fick medlemmarna lyssna på föredrag om Enköpings parker och dess historia av Johan Arvidsson från Enköpings kommun.

Vid julmötet beslutas det att skänka pengar till välgörenhet. Detta år skänks julgåva till Smile, Fistulasjukhuset i Etiopien och till Kvinnojouren Gertrud samt till Ria, Hela människan i Enköping. Dessa gåvor känns behjärtansvärt att skänka från föreningen.

Ordföranden Ewa Sollenberg tackade alla för gott samarbete detta år och önskade alla en god jul och gott nytt år. Kvällen avslutades med att Anette Erikson med tomtedräkt läste ”Tomten” av Viktor Rydberg