Vad är härligt att göra i Knivsta på sommaren?

– Att ta en cykeltur runt Valloxen – och det behöver inte vara så ansträngande. Turen går genom vackra hagar och förbi Noors slott bland annat. Och så kan man bada på flera ställen längs vägen.

Vad tror du att många inte känner till om Knivsta?

– Få vet nog att internationellt kända skulptören Carl Milles föddes och växte upp i Lagga. Vid Lagga kyrka finns en änglaskulptur tillägnad hans mamma Valborg, gjord av Carl själv. Sedan vill jag tipsa om Knivsta Classic Cars Motor Café som hålls på Ängby park flera gånger varje sommar, där både barn och vuxna med lite eller mycket motorintresse kan träffas och visa upp eller titta på fina bilar. Det finns även kafé och bjuds på musikunderhållning.

I motiveringen till er utmärkelse står att ni sticker ut. Hur då, tror du?

– Det är nog för att vi är närvarande fastän vi är digitala och är med där det händer saker. Vår ambition är att det ska vara lite roligt och hända något på webbsidan. Vi har till exempel varit på Knivstas högsta punkt, Tjäderleksberget (59 m ö h) som ligger i Lunsen, utan nån särskild utsikt att tala om. Det är inte särskilt minnesvärt, men ändå roligt att ha varit där!