Dubbla segrar för Bålsta Hockey

Bålsta gjorde två starka insatser och tog sex poäng i helgen.

Joakim Lundqvist (till höger) har just prickat in 4-1 mot Mariehamn.

Ishockey2019-11-18 06:00

Bålsta HC matchade dubbelt i helgen. Först besegrades Iron på bortais med 7–6 där Michael Arneflods mål med sju minuter kvar blev det matchvinnande.

På söndagskvällen gästades Bålsta ishall av Mariehamn. Efter en jämn första period fick Bålsta rejäl ordning på spelet mitt i period nummer två. Arneflod och Tim Ljungberg Kenttämaa satte varsin puck inom nio sekunder. När sedan Joakim Lundqvist från nära håll tryckte in 4–1 var ålänningarna ett slaget lag.

Den sista perioden blev en transportsträcka mot de tre poängen för Bålsta. Till slut blev det klara 7–2 för Bålsta som har litet hopp om spel i alltrean, mn då krävs förutom seger i den egna avslutande matchen mot Waxholm och resultat som ska gå deras väg.

Erik Lahde var stabil i kassen mot Mariehamn.