Skyttekungen aktuell för Superettan

Fannas anfallare Haris Bajramovic gjorde avtryck under sin första säsong i klubben. Såpass stora att han nu fått chansen att träna med Dalkurd. "Finns intresse", säger han.

Skyttekungen Haris Bajramovic provtränar med Dalkurd.

Skyttekungen Haris Bajramovic provtränar med Dalkurd.

Foto: Anders Hallman

Fotboll2019-11-27 16:59

Haris Bajramovic kom till Fanna BK inför säsongen och bidrog stort till lagets serieseger i division 3. På 22 matcher blev det 20 mål och seger i skytteligan.

Det har nu gett eko i fotbollssverige och inte minst i superettanklubben Dalkurd som Bajramovic just nu provtränar med.

– Jag har varit där i tre dagar och kört tre pass. Jag har varit och tränat med dem tidigare när de spelade i Borlänge. Det känns som att det gått bra än så länge, säger Bajramovic och fortsätter:

– Men jag försöker att inte tänka så mycket på vad som kommer hända framöver och efter det här. Det är i alla fall kul att ha fått chansen att vara här. Man blir om inte annat en erfarenhet rikare.

Flera spelare är just nu och provtränar med klubben under en period, enligt Bajramovic.

Har du fått någon respons på dina prestationer?

– Det har varit vanlig feedback och sen så ska de återkomma framöver, det är väl då jag får riktig respons.

Det är, enligt anfallaren själv, flera klubbar som visat intresse efter den fina säsongen i Fanna. Just nu utesluter han ingen av dem.

– Det är flera klubbar som är aktuella för mig just nu och vilken det blir kommer jag själv att avgöra. Intresset finns, men mer vill jag inte kommentera. Jag ser i alla fall positivt på det och det kommer att bli ett bra år.

Är en av klubbarna Fanna?

–Jag kommer sätta mig att prata med klubben och sen får vi se vad vi landar i. Men vi kommer att ha en diskussion, absolut.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!