Igår kom nyheten att Viktor Berg von Linde är klar för en återkomst i Enköpings HF efter två säsonger med VästeråsIrsta.

Något som klubben är mycket nöjda med.

– Vi ser det såklart som väldigt positivt. Att Viktor i den situation han nu befinner sig i som nybliven pappa väljer att komma hem och spela för oss – det är vi väldigt glada för, säger klubbens ordförande Peter Wallin.

– Precis som Viktor själv sa så finns det inga hard feelings för det som varit, utan det finns en positiv syn på det här från alla.

Vad ser ni att han tillför?

– Rutin, framför allt. Vi har ju ett ungt lag, även om vi nu har Gustav Odeheim, Joel Eneroth-Ädel och Fredrik Salovaara bland andra. Viktor tillför än mer rutin och kommer kunna bidra med mycket till våra unga spelare.

– Sen besitter han ju en spetskompetens i sin position som i sina bästa stunder skulle räcka till spel på den högsta nivån i landet. Han har ju ett enormt skott bland annat.

Samtidigt har Elliott Ryderdahl valt att lämna för spel i VästeråsIrsta. Det tycks dock vara den enda förlusten i nuläget.

– Vi har inte fått några andra indikationer. Elliott valde att testa sig för på annat håll och det tycker jag att han gör rätt i om det är det han vill. Annars är alla spelare kvar och väljer att fortsätta som det ser ut. Anders (Skogäng) har höjt nivån lite i träningarna nu och det syns att det är ett väldigt målmedvetet lag som är redo för näta steg.