Hjälp oss hylla idrottshjältarna

Gör din röst hörd. Visa din uppskattning. Det är vid Enköpings idrottsgala som de lokala hjältarna ska hyllas.

Dags att nominera dina favoriter till Idrottsgalan.

Dags att nominera dina favoriter till Idrottsgalan.

Foto: Magnus Eriksson/EP/UNT

Krönika2019-11-15 07:00

Någon undrade (eller snarare försökte konstatera): "Det finns väl ingen som håller någon nivå inom idrotten i Enköping?"

Om det är så – spelar det någon roll?
Nej.

Oavsett är idrottslivet i Enköping så mycket mer än prestationer av yttersta elit- eller världsklassnivå. Idrottslivet i Enköping är gemenskap. Det är en rörelse som tar socialt ansvar, en rörelse som engagerar, som upprör, som föder matchhjältar, som fostrar nästa stora talang, som inkluderar och som ger den som vill och behöver en plats.

Och det är här Du kommer in.

Den 8 februari är det dags. Enköping får sin första idrottsgala och visst är det väl på tiden?

Lokal idrott engagerar otroligt många – från utövarna som står för underhållningen, till eldsjälarna som alltid ställer upp i kiosken eller som materialare.

Det är dem den här galan är till för. För alla som älskar Enköpings idrott och föreningsliv. Det är alla dem som Enköpings-Posten och Enköpings kommun tillsammans med andra samarbetspartners vill uppmärksamma under en helkväll i Idrottshuset. 

enkopingsidrottsgala.com är det nu fritt fram att nominera de som förtjänar att uppmärksammas. I elva kategorier behöver vi era åsikter och tankar. Nominera kan man göra till den 28 november.

Hjälp oss att utse Årets kvinnliga idrottare, Årets manliga idrottare,  Årets lag,  Årets prestation, Årets eldsjäl, Årets tränare, Årets jämställda förening, Årets rookie, Årets ungdomstränare,  Årets ungdomsförening och Årets CSR-projekt.

Nu hyllar vi de som hyllas bör!

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!