Simon Ericsson visade ingen pardon i Pojkar 15. På vägen fram till finalen tappades endast två set.

I kvartsfinalen besegrades Ludwig Ebenius, Ängby, med 3-1 och i semifinalen blev det samma siffror mot Tobias Myrzell, Juno.

Finalmotståndaren Oscar Hirsch, Spårvägen, besegrades i en klar 3-0 seger för Simon. Även William Bergman spelade bra i P15 med en fin semifinalplats.

Artikelbild

| William Bergman vann en mer dramatisk final i pojkar 14.

I sin rätta åldersklass Pojkar 14 var det William Bergman som tog hem slutsegern. Joel Falk, Norrtull, och Oliver Leijon, Östersund, besegrades i slutspelet på väg fram till finalen.

I finalen mötte William Gefle-spelaren Elias Färdig. William började bäst och vann de två första seten klart med 11-7 och 11-6 efter att William bestämt tempot. Färdig tog tredje set, men i ett dramatiskt fjärde set vann William med 15-13 och tog därmed hem sin första seger i Stratospoolen.

I breddklasserna tog Louise Källström hem Damer grupp 2 i en fin comeback vid tävlingsbordet.

B-O Berglind var den av hemmaspelarna som gick längst i Herrar klass 2. B-O blev tvåa och slog på vägen fram klubbkamraterna Stefan och Mattias Jansson. I den stora Pojkar 11-klassen med 50 spelare blev 10-årige Emil Tibblin delad nia. Samma placering fick Claes Eningsjö och Patrik Svalling i Herrar 3 samt Morgan Törnqvist i Herrar 7.