12 mars 2024 22:15
Innebandy

Förlust för Enköpings IBK i toppmötet med Storvreta Ung

Förlust för Enköpings IBK i toppmötet med Storvreta UngFörlust för Enköpings IBK i toppmötet med Storvreta Ung
12 mars 2024 21:47
Innebandy

Tung förlust för IBF Grillby på hemmaplan mot Tobo/Örbyhus

Tung förlust för IBF Grillby på hemmaplan mot Tobo/ÖrbyhusTung förlust för IBF Grillby på hemmaplan mot Tobo/Örbyhus
10 mars 2024 15:27
Innebandy

Tilde Berntsson tvåmålsskytt när Enköping U vann

Tilde Berntsson tvåmålsskytt när Enköping U vannTilde Berntsson tvåmålsskytt när Enköping U vann
10 mars 2024 14:29
Innebandy

Enköping höll inte hela matchen borta mot Hagunda IBF

Enköping höll inte hela matchen borta mot Hagunda IBFEnköping höll inte hela matchen borta mot Hagunda IBF
9 mars 2024 20:20
Innebandy

Örsundsbro U föll på bortaplan mot Östhammar U

Örsundsbro U föll på bortaplan mot Östhammar UÖrsundsbro U föll på bortaplan mot Östhammar U
8 mars 2024 21:20
Innebandy

Rosersberg Arlanda Legends för tuffa för Södra Trögd - förlust med 5-8

Rosersberg Arlanda Legends för tuffa för Södra Trögd - förlust med 5-8Rosersberg Arlanda Legends för tuffa för Södra Trögd - förlust med 5-8

Förlust för Örsundsbro U mot Stenhagen på bortaplan

Förlust för Örsundsbro U mot Stenhagen på bortaplanFörlust för Örsundsbro U mot Stenhagen på bortaplan
2 mars 2024 17:59
Innebandy

Kaptenen tillbaka efter tuffa sjukdomen – glänste i derbykrossen

Kaptenen tillbaka efter tuffa sjukdomen – glänste i derbykrossenKaptenen tillbaka efter tuffa sjukdomen – glänste i derbykrossen
"Vi var mer taggade än dem" TV: Se Jonas Davidssons kyliga avslut mot Grillby
2 mars 2024 16:13
Innebandy

Derbyt blev en målfest – se alla målen och höjdpunkterna här

Derbyt blev en målfest – se alla målen och höjdpunkterna härDerbyt blev en målfest – se alla målen och höjdpunkterna här
EIBK körde över Grillby Se när lagkaptenen gör hattrick
2 mars 2024 16:05
Innebandy

Målfest när Enköping krossade IBF Grillby

Målfest när Enköping krossade IBF GrillbyMålfest när Enköping krossade IBF Grillby
2 mars 2024 11:58
Innebandy

Tung förlust för Södra Trögd på hemmaplan mot Almunge

Tung förlust för Södra Trögd på hemmaplan mot AlmungeTung förlust för Södra Trögd på hemmaplan mot Almunge
1 mars 2024 22:33
Innebandy

Örsundsbro höll inte hela matchen borta mot Fyris Nabla

Örsundsbro höll inte hela matchen borta mot Fyris NablaÖrsundsbro höll inte hela matchen borta mot Fyris Nabla
1 mars 2024 22:14
Innebandy

Enköping U utan poäng efter förlust mot Midas

Enköping U utan poäng efter förlust mot MidasEnköping U utan poäng efter förlust mot Midas

Saga för tuffa för IBF Grillby - förlust med 3-5

Saga för tuffa för IBF Grillby - förlust med 3-5Saga för tuffa för IBF Grillby - förlust med 3-5

Tung hemmaförlust för Örsundsbro mot Saga U

Tung hemmaförlust för Örsundsbro mot Saga UTung hemmaförlust för Örsundsbro mot Saga U
17 februari 2024 17:28
Innebandy

Ida Nyholm gjorde två mål när Enköpings IBK vann

Ida Nyholm gjorde två mål när Enköpings IBK vannIda Nyholm gjorde två mål när Enköpings IBK vann
17 februari 2024 16:08
Innebandy

Örsundsbro ryckte i sista perioden och vann mot Bålsta

Örsundsbro ryckte i sista perioden och vann mot BålstaÖrsundsbro ryckte i sista perioden och vann mot Bålsta